Menu
КОШНИЧКА

ОБЕТКИ

Brand: CDF JEWELRY Model: obetki-009
Обетки 009 OB2971 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 2971 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик NAKIT..
690den 552den
Brand: CDF JEWELRY Model: obetki-008
Обетки 008 OB1033 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 1033 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик NAKIT..
1,190den 950den
Brand: CDF JEWELRY Model: obetki-011
Обетки 011 OB2980 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 2980 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик NAKIT..
1,690den 1,350den
Brand: CDF JEWELRY Model: obetki-007
Обетки 007 OB2973 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 2973 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик NAKIT..
1,590den 1,272den
Brand: CDF JEWELRY Model: obetki-006
Обетки 10mm 006 OB2974 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 2974 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик NAKIT..
890den 712den
Brand: CDF JEWELRY Model: s00001
OBETKI AB413 OB413 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 413 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Бермуда Блу, Материјал на накит:Родиум/челик NAKIT..
1,890den 1,512den
Brand: CDF JEWELRY Model: obetki-003
Обетки 003 OB2977 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 2977 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик NAKIT..
1,390den 1,112den
Brand: CDF JEWELRY Model: oj147
OBETKI AB429 OB429 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 429 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Аквамарин, Материјал на накит:Родиум/челик NAKIT..
1,890den 1,512den
Brand: CDF JEWELRY Model: WHEwanxing
OBETKI AB2440 OB2440 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 2440 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик NAKIT..
1,190den 952den
Brand: CDF JEWELRY Model: oj170
OBETKI AB441 OB441 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 441 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Аквамарин, Материјал на накит:Родиум/челик NAKIT..
1,190den 952den
Brand: CDF JEWELRY Model: oj150
OBETKI AB431 OB431 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 431 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Аквамарин, Материјал на накит:Родиум/челик NAKIT..
1,090den 872den
Brand: CDF JEWELRY Model: obetki-004
Обетки 6 mm 004 OB2976 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 2976 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Вид на камен:Swarovski Kristal, Материјал на накит:Родиум/челик NAKIT..
990den 792den
Brand: CDF JEWELRY Model: XZE793
OBETKI AB2447 OB2447 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 2447 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик NAKIT..
1,190den 952den
Brand: CDF JEWELRY Model: sn175
OBETKI AB509 OB509 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 509 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Шампањ, Материјал на накит:Родиум/челик NAKIT..
1,890den 1,512den
Brand: CDF JEWELRY Model: sn108
OBETKI AB499 OB499 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 499 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Аквамарин, Материјал на накит:Родиум/челик NAKIT..
1,890den 1,512den
Brand: CDF JEWELRY Model: sn084
OBETKI AB488 OB488 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 488 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Бермуда Блу, Материјал на накит:Родиум/челик NAKIT..
1,990den 1,592den
Showing 1 to 16 of 47 (3 Pages)