Menu
КОШНИЧКА

NAKIT

Brand: CDF JEWELRY Model: obetki-009
Обетки 009 OB2971 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 2971 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик NAKIT..
690den 552den
Brand: CDF JEWELRY Model: lanche-002
OGRLICA AB2990 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 2990 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик, Должина на Ланче:45 + 5 = 50 мм, Боја на Накит:Сребрена NAKIT..
1,690den 1,352den
Brand: CDF JEWELRY Model: lance-013
OGRLICA AB2999 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 2999 Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик, Боја на Накит:Сребрена NAKIT..
1,490den 1,192den
Brand: CDF JEWELRY Model: lanche-001
OGRLICA AB2991 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 2991 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик, Должина на Ланче:45 + 5 = 50 мм, Боја на Накит:Сребрена NAKIT..
1,890den 1,512den
Brand: CDF JEWELRY Model: obetki-008
Обетки 008 OB1033 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 1033 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик NAKIT..
1,190den 950den
Brand: CDF JEWELRY Model: Alka 001
Алка 001 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 1084 Попуст Накит:20%-Попуст, Материјал на накит:Родиум/челик, Должина на Ланче:45 + 5 = 50 мм, Должина на Алка:18 + 5 = 23 мм, Пол:Женска Алка, Боја на Накит:Сребрена NAKIT..
1,290den 1,032den
Brand: CDF JEWELRY Model: lanche-011
OGRLICA AB2989 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 2989 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик, Должина на Ланче:45 + 5 = 50 мм, Боја на Накит:Сребрена NAKIT..
1,790den 1,432den
Brand: CDF JEWELRY Model: obetki-011
Обетки 011 OB2980 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 2980 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик NAKIT..
1,690den 1,350den
Brand: CDF JEWELRY Model: Alkia 003
OGRLICA AB2993 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 2993 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик, Должина на Ланче:45 + 5 = 50 мм NAKIT..
2,190den 1,752den
Brand: CDF JEWELRY Model: obetki-007
Обетки 007 OB2973 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 2973 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик NAKIT..
1,590den 1,272den
Brand: CDF JEWELRY Model: oj043
OGRLICA AB1040 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 1040 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Црна, Материјал на накит:Родиум/челик, Должина на Ланче:45 + 5 = 50 мм NAKIT..
1,990den 1,592den
Brand: CDF JEWELRY Model: lanche-006
OGRLICA AB2984 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 2984 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик, Должина на Ланче:45 + 5 = 50 мм, Боја на Накит:Сребрена NAKIT..
1,890den 1,512den
Brand: CDF JEWELRY Model: Sna1590
Комплет Sna1590 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 1590 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик, Должина на Ланче:45 + 5 = 50 мм NAKIT..
2,190den 1,752den
Brand: CDF JEWELRY Model: sj139
Брош sj139 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 588 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Црна, Материјал на накит:Родиум/челик NAKIT..
1,790den 1,432den
Brand: CDF JEWELRY Model: lanche-004
OGRLICA AB2981 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 2981 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик, Должина на Ланче:45 + 5 = 50 мм, Боја на Накит:Сребрена NAKIT..
1,490den 1,192den
Brand: CDF JEWELRY Model: obetki-006
Обетки 10mm 006 OB2974 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 2974 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик NAKIT..
890den 712den
Showing 1 to 16 of 160 (10 Pages)