Menu
КОШНИЧКА

КОМПЛЕТИ

Brand: CDF JEWELRY Model: Alkia 003
OGRLICA AB2993 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 2993 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик, Должина на Ланче:45 + 5 = 50 мм NAKIT..
2,190den 1,752den
Brand: CDF JEWELRY Model: Sna1590
Комплет Sna1590 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 1590 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик, Должина на Ланче:45 + 5 = 50 мм NAKIT..
2,190den 1,752den
Brand: CDF JEWELRY Model: Sna1584
Комплет Sna1584 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 1584 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик, Должина на Ланче:45 + 5 = 50 мм NAKIT..
1,990den 1,592den
Brand: CDF JEWELRY Model: Sna1588
Комплет Sna1588 - Бесплатна испорака на домашна адреса .Оргиналнофабричко пакување - 1588 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, Попуст Накит:20%-Попуст, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/челик, Должина на Ланче:45 + 5 = 50 мм NAKIT..
2,490den 1,992den
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)