Menu
КОШНИЧКА

Контакт

Локација Тц Буњаковец тел 078237271

Оставете порака

Работно врема.
Понеделник - Петок 09,00-20,00 Сабота 09,00-16,00
Store Hours
24/7

Нашата локација

Eleni Silver
Eleni Silver
Eleni Silver Webshop
Tc Bunjakovec
Partizanski odredi 29 lokal 3
Skopje
Makedonija
+389-78-237271
Телефон
+389-78-237271

Работно време
Pon - Petok 09.00 - 20.00 cas
Sabota 09.00 - 16.00 cas

Нашите продавници

Елени Силвер Кисела Вода
Елени Силвер Кисела Вода
Тодор паница бр 4
Телефон
076780336

Работно време
Pon - Petok 09.00 - 20.00 cas
Sabota 09.00 - 16.00 cas

Коментари
Продавницата се наога спроти општината К.Вода веднаш до Стопанска банка
Елени Силвер Тц Буњаковец
Елени Силвер Тц Буњаковец
Партизански Одреди бр 29 локал бр 3
Тц Буњаковец
Скопје
Телефон
+38-978-237271

Работно време
Pon - Petok 09.00 - 20.00 cas
Sabota 09.00 - 16.00 cas

Коментари
Продавницата се наога во Тц Буњаковец на приземје од страната на Партизанска веднаш до Бомбониера Краш