Menu
КОШНИЧКА

ПРСТЕН

Brand: CDF JEWELRY Model: ag002
Прстен ag002 -Сите модели имаат БЕСПЛАТНА испорака на домашна адреса .Со секој модел добивате ОРГИНАЛНО ФАБРИЧКО пакување - 550 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/Медицински Челик, Боја на Накит:Сребрена NAKIT..
1,990.00den 1,592.00den
Brand: CDF JEWELRY Model: ag004
Прстен ag004 -Сите модели имаат БЕСПЛАТНА испорака на домашна адреса .Со секој модел добивате ОРГИНАЛНО ФАБРИЧКО пакување - 540 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, БОЈА НА КРИСТАЛ:Бордо, Материјал на накит:Сребро 925, Боја на Накит:Сребрена NAKIT..
850.00den 680.00den
Brand: CDF JEWELRY Model: ag005
Прстен ag005 -Сите модели имаат БЕСПЛАТНА испорака на домашна адреса .Со секој модел добивате ОРГИНАЛНО ФАБРИЧКО пакување - 579 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, БОЈА НА КРИСТАЛ:Розева, Материјал на накит:Сребро 925, Боја на Накит:Сребрена NAKIT..
1,590.00den 1,272.00den
Brand: CDF JEWELRY Model: ag007
Прстен ag007 -Сите модели имаат БЕСПЛАТНА испорака на домашна адреса .Со секој модел добивате ОРГИНАЛНО ФАБРИЧКО пакување - 537 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, БОЈА НА КРИСТАЛ:Розева, Материјал на накит:Сребро 925, Боја на Накит:Сребрена NAKIT..
1,990.00den 1,592.00den
Brand: CDF JEWELRY Model: ag008
Прстен ag008 -Сите модели имаат БЕСПЛАТНА испорака на домашна адреса .Со секој модел добивате ОРГИНАЛНО ФАБРИЧКО пакување - 536 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, БОЈА НА КРИСТАЛ:Зелена, Материјал на накит:Сребро 925, Боја на Накит:Сребрена NAKIT..
1,990.00den 1,592.00den
Brand: CDF JEWELRY Model: ag009
Прстен ag009 -Сите модели имаат БЕСПЛАТНА испорака на домашна адреса .Со секој модел добивате ОРГИНАЛНО ФАБРИЧКО пакување - 543 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, БОЈА НА КРИСТАЛ:Розева, Материјал на накит:Сребро 925, Боја на Накит:Сребрена NAKIT..
850.00den 680.00den
Brand: CDF JEWELRY Model: ag011
Прстен ag011 -Сите модели имаат БЕСПЛАТНА испорака на домашна адреса .Со секој модел добивате ОРГИНАЛНО ФАБРИЧКО пакување - 580 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, БОЈА НА КРИСТАЛ:Црна, Материјал на накит:Сребро 925, Боја на Накит:Сребрена NAKIT..
1,990.00den 1,592.00den
Brand: CDF JEWELRY Model: ag012
Прстен ag012 -Сите модели имаат БЕСПЛАТНА испорака на домашна адреса .Со секој модел добивате ОРГИНАЛНО ФАБРИЧКО пакување - 545 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, БОЈА НА КРИСТАЛ:Бордо, Материјал на накит:Сребро 925, Боја на Накит:Сребрена NAKIT..
1,990.00den 1,592.00den
Brand: CDF JEWELRY Model: ag015
Прстен ag015 -Сите модели имаат БЕСПЛАТНА испорака на домашна адреса .Со секој модел добивате ОРГИНАЛНО ФАБРИЧКО пакување - 548 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, БОЈА НА КРИСТАЛ:Праска, Материјал на накит:Сребро 925, Боја на Накит:Сребрена NAKIT..
1,990.00den 1,592.00den
Brand: CDF JEWELRY Model: ag016
Прстен ag016 -Сите модели имаат БЕСПЛАТНА испорака на домашна адреса .Со секој модел добивате ОРГИНАЛНО ФАБРИЧКО пакување - 549 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, БОЈА НА КРИСТАЛ:Бермуда Блу, Материјал на накит:Родиум/Медицински Челик, Боја на Накит:Сребрена NAKIT..
1,990.00den 1,592.00den
Brand: CDF JEWELRY Model: ag017
Прстен ag017 -Сите модели имаат БЕСПЛАТНА испорака на домашна адреса .Со секој модел добивате ОРГИНАЛНО ФАБРИЧКО пакување - 538 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, БОЈА НА КРИСТАЛ:Шампањ, Материјал на накит:Сребро 925, Боја на Накит:Сребрена NAKIT..
1,590.00den 1,272.00den
Brand: CDF JEWELRY Model: ag020
Прстен ag020 -Сите модели имаат БЕСПЛАТНА испорака на домашна адреса .Со секој модел добивате ОРГИНАЛНО ФАБРИЧКО пакување - 575 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, БОЈА НА КРИСТАЛ:Бордо, Материјал на накит:Сребро 925, Боја на Накит:Сребрена NAKIT..
1,590.00den 1,272.00den
Showing 1 to 12 of 21 (2 Pages)