Menu
КОШНИЧКА

Накит Daniel Klein

Daniel Klein DKJ.3.4058-3
BLACK FRIDAY -40 %
Brand: Daniel Klein Ltd Model: DKJ.3.4058-3
Daniel Klein DKJ.3.4058-3 -Сите модели имаат БЕСПЛАТНА испорака на домашна адреса .Со секој модел добивате ОРГИНАЛНО ФАБРИЧКО пакување - 3396 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/Медицински Челик, Должина на Ланче:45 + 5 = 50 мм, Пол:Женски, Боја на ..
2,090.00den 1,254.00den
Daniel Klein DKJ.3.1061-4
BLACK FRIDAY -40 %
Brand: Daniel Klein Ltd Model: DKJ.3.1061-4
Daniel Klein DKJ.3.1061-4 -Сите модели имаат БЕСПЛАТНА испорака на домашна адреса .Со секој модел добивате ОРГИНАЛНО ФАБРИЧКО пакување - 3381 Материјал на накит:Родиум/Медицински Челик, Должина на Алка:22 mm, Пол:Женски, Боја на Накит:Сребрена, Попуст:40% Попуст NAKIT..
2,090.00den 1,254.00den
Daniel Klein DKJ.3.4052-3
BLACK FRIDAY -40 %
Brand: Daniel Klein Ltd Model: DKJ.3.4052-3
Daniel Klein DKJ.3.4052-3 -Сите модели имаат БЕСПЛАТНА испорака на домашна адреса .Со секој модел добивате ОРГИНАЛНО ФАБРИЧКО пакување - 3397 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/Медицински Челик, Должина на Ланче:45 + 5 = 50 мм, Пол:Женски, Боја на ..
2,190.00den 1,314.00den
Daniel Klein DKJ.3.1062-4
BLACK FRIDAY -40 %
Brand: Daniel Klein Ltd Model: DKJ.3.1062-4
Daniel Klein DKJ.3.1062-4 -Сите модели имаат БЕСПЛАТНА испорака на домашна адреса .Со секој модел добивате ОРГИНАЛНО ФАБРИЧКО пакување - 3382 Материјал на накит:Родиум/Медицински Челик, Должина на Алка:22 mm, Пол:Женски, Боја на Накит:Сребрена, Попуст:40% Попуст NAKIT..
2,190.00den 1,314.00den
Daniel Klein DKJ.3.1060-3
BLACK FRIDAY -40 %
Brand: Daniel Klein Ltd Model: DKJ.3.1060-3
Daniel Klein DKJ.3.1060-3 -Сите модели имаат БЕСПЛАТНА испорака на домашна адреса .Со секој модел добивате ОРГИНАЛНО ФАБРИЧКО пакување - 3380 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/Медицински Челик, Должина на Алка:22 mm, Пол:Женски, Боја на Накит:Среб..
2,490.00den 1,494.00den
Daniel Klein DKJ.3.1070-4
BLACK FRIDAY -40 %
Brand: Daniel Klein Ltd Model: DKJ.3.1070-4
Daniel Klein DKJ.3.1070-4 -Сите модели имаат БЕСПЛАТНА испорака на домашна адреса .Со секој модел добивате ОРГИНАЛНО ФАБРИЧКО пакување - 3386 ВИД НА КАМЕН:Swarovski Kristal, БОЈА НА КРИСТАЛ:Кристална, Материјал на накит:Родиум/Медицински Челик, Должина на Алка:19 mm, Пол:Женска Алка, Боја на Накит..
3,490.00den 2,094.00den
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)